Disclaimer

Disclaimer

De website www.wafpas.nl is een onderdeel van Dierenziekenhuis Eindhoven BV:

Dierenziekenhuis Eindhoven BV
Marconilaan 26
5621 AA Eindhoven
040-3040054
info@dzeh.nl
KvK 85052221
BTW nummer NL863489254B01

De teksten, afbeeldingen en overige materialen op deze website mogen niet worden gekopieerd, verspreid of op andere manier worden gebruikt zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar. Het intellectueel eigendom ligt bij Wafpas/Dierenziekenhuis Eindhoven.

De informatie, prijzen en producten op deze website worden met grote zorgvuldigheid samengesteld. Wij zijn niet aansprakelijk voor fouten, zoals typefouten of programmeerfouten, ook wanneer deze niet als dusdanig herkenbaar zijn. Dergelijke fouten mogen geen aanleiding vormen voor claims. Het wordt op prijs gesteld wanneer u dergelijke fouten meldt aan Wafpas/Dierenziekenhuis Eindhoven.

Het is niet mogelijk om het tegoed van uw Wafpas terug te vorderen. Acties, aanbiedingen en kortingen verliezen hun geldigheid op de datum zoals aangegeven bij de actie, aanbieding of korting. Opwaardeerpakketten kunnen worden aangepast. Producten en diensten die via deze website worden aangeschaft kunnen tot 12 maanden na aanschaf worden opgehaald. Na deze 12 maanden vervalt het recht op dit product. Gebruik van de Wafpas kan worden uitgesloten bij acties, aanbiedingen en korting. De Wafpas blijft eigendom van Dierenziekenhuis Eindhoven.
Verder gelden de algemene voorwaarden zoals weergegeven op www.dzeh.nl/algemenevoorwaarden en de aanvullende voorwaarden Wafpas.