Veelgestelde vragen

Wat is de Wafpas?

De Wafpas is een betaalpas voor je huisdieren. Je kunt de Wafpas gebruiken om te betalen bij Dierenziekenhuis Eindhoven. Met iDeal zet je eenvoudig en veilig tegoed op je Wafpas. Tijdens het opwaarderen kun je kiezen voor gratis producten of gratis diensten. Zo bepaal je zelf je voordeel. Daarnaast kun je met je Wafpas gebruik maken van extra acties, aanbiedingen en kortingen.

Je Wafpas is een betaalpas en persoonlijk, net als een bankpas. Je Wafpas is gekoppeld aan je eigen gegevens en aan die van je dieren. Mocht je je Wafpas niet hebben meegenomen dan zullen wij om een aantal aanvullende gegevens vragen voor we de betaling via de Wafpas kunnen goedkeuren. Je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor je Wafpas. Heb je je Wafpas aan iemand anders meegegeven, dan kan die persoon alleen voor jouw dieren betalen. Deze staan immers gekoppeld aan de Wafpas. Ben je je Wafpas kwijt, geef dat dan zo snel mogelijk door via de pagina Wafpas Verloren.

Je kunt alle voorwaarden met betrekking tot de Wafpas hier nalezen: Aanvullende Voorwaarden Wafpas

Kan ik de Wafpas voor al mijn huisdieren gebruiken?

Iedereen kan een Wafpas aanvragen. Je kunt er mee betalen voor alle dieren die onder jouw naam staan geregistreerd bij je dierenarts. Bij een betaling die je met je Wafpas doet worden je gegevens gecontroleerd en wordt er gekeken of je voldoende saldo op je Wafpas hebt staan. Wil je een betaling doen voor een huisdier die onder de naam van een andere eigenaar staat geregistreerd, dan zullen we altijd aanvullende gegevens vragen om misbruik van de Wafpas te voorkomen.

Waar kan ik met de Wafpas betalen?

Je kunt je Wafpas gebruiken bij Dierenziekenhuis Eindhoven. Als er je voldoende tegoed op je Wafpas hebt gezet dan kun je er de rekening mee betalen, bijvoorbeeld voor een consult, onderzoek, een behandeling, medicijnen of voeding; Eigenlijk kun je er alles mee voldoen wat te koop is bij de dierenarts. Dus ook shampoos, tandpasta en vlooienmiddelen kun je er mee betalen mits je voldoende tegoed op je Wafpas hebt staan.

Krijg ik mijn Wafpas en producten opgestuurd?

Nee, je kunt je Wafpas en de gratis producten ophalen bij Dierenziekenhuis Eindhoven. Je kunt je Wafpas al direct opwaarderen ook al heb je jouw Wafpas nog niet opgehaald. Zodra je op de praktijk bent kun je de Wafpas ophalen en direct gebruiken om een rekening te voldoen. Heb je tegoed op je Wafpas gezet en gekozen voor een gratis product, dan kun je deze ook ophalen op de praktijk. We houden de producten maximaal 12 maanden apart, daarna vervalt het recht op je gratis product. Je Wafpas tegoed blijft altijd geldig.

Hoe kan ik tegoed op mijn Wafpas zetten?

OpwaarderenVia de pagina Opwaarderen op deze website kun je inloggen en eenvoudig tegoed op je Wafpas zetten. Je betaalt voor het tegoed via een iDeal betaling, gewoon via je eigen bank. Door te kiezen voor één van de opwaardeerpakketten krijg je een gratis product òf een gratis dienst. Dit gratis product wordt voor je klaar gelegd en kun je meestal direct afhalen op de praktijk. Uiteraard krijg je hier een bevestiging van in je mail. Ook zie je direct je nieuwe tegoed staan op je persoonlijke Wafpas-pagina. Je kunt je Wafpas nu gebruiken om te betalen bij Dierenziekenhuis Eindhoven.

Hoe groot is het voordeel met de Wafpas?

Je krijgt met je Wafpas voordeel wanneer je er tegoed op zet. Tijdens het opwaarderen van je Wafpas kun je kiezen voor gratis product of een gratis dienst. Dat kan je behoorlijk wat voordeel opleveren, tot meer dan 20%. Daarnaast zijn er ook speciale aanbiedingen en acties waar je gebruik van kunt maken met je Wafpas.

Hoe lang is mijn Wafpas tegoed geldig?

Het tegoed waarmee je je Wafpas opwaardeert blijft altijd geldig. Er is geen termijn aan verbonden waarbinnen je je tegoed moet opmaken. Kies je voor een gratis product of gratis dienst tijdens het opwaarderen van je Wafpas dan verwachten we dat je die binnen 12 maanden komt ophalen of verrekenen. We zullen je hier uiteraard aan herinneren. Na 12 maanden vervalt het recht op je gratis product.

Wat als ik niet genoeg tegoed op mijn Wafpas heb staan?

Mocht je niet genoeg tegoed op je Wafpas hebben staan om de volledige rekening te voldoen, dan heb je twee mogelijkheden:

  • 1) Je zet in de kliniek nieuw tegoed op je Wafpas (bijvoorbeeld met je eigen mobiele telefoon), waarbij je direct kiest voor een gratis product of een gratis dienst.
  • 2) Je betaalt het resterende bedrag in de kliniek op de normale manier, met contant geld of pin.

Kan ik tegoed van mijn Wafpas terugkrijgen?

Het tegoed dat je op je Wafpas zet kun je gebruiken om een rekening te betalen bij Dierenziekenhuis Eindhoven. Je kunt er onder meer de behandeling van je dieren mee voldoen of betalen voor medicijnen of voeding. Omdat je bij het opwaarderen gratis producten of gratis diensten krijgt wordt het tegoed op de Wafpas niet meer terugbetaald. Je kunt het overgebleven tegoed ook aan een andere Wafpas-gebruiker schenken.

Je kunt alle voorwaarden met betrekking tot de Wafpas hier nalezen: Aanvullende Voorwaarden Wafpas